Rapoo XC350 Wireless Charger Silver

  • Gyártói cikkszám: 19540
  • 24 hónap garancia
20 680 Ft
Kedvencekhez
Üzleteinkben az elektronikus fizetés mód kizárólag átutalással érhető el, bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.
Rendelésre
Külső beszállítónál készleten (1-2 munkanap)
Érdeklődj telefonon vagy e-mailben!
  • Típus: Wireless töltő
Wireless töltő

Vezeték nélküli Qi töltés széleskörű kompatibilitással
Gondtalan vezeték nélküli töltés: az XC350 vezeték nélküli töltőállvány minden olyan okostelefonnal (iOS és Android) kompatibilis, amely támogatja a Qi töltési szabványt. Egyszerűen csatlakoztassa az XC350 padot a kívánt helyen lévő tápellátáshoz, és élvezze a megszakítás nélküli töltést, és nincs több tápkábel, amelyet folyamatosan ellenőrizni, csatlakoztatni és kihúzni kell.
Az XC350 nemcsak leegyszerűsíti a töltést, hanem rugalmas és kényelmes töltést is biztosít, mivel a telefon függőlegesen és vízszintesen is elhelyezhető. Ez a beépített dupla töltőtekercseknek köszönhetően lehetséges, amelyek szélesebb területet biztosítanak a megszakítás nélküli töltéshez. Továbbra is fogadhat hívásokat, hallgathat zenét és nézhet videókat teljes képernyős módban, mindezt töltés közben.

Gyors töltés
Indulásra készen, amikor készen állsz. Ezt a töltőállványt úgy tervezték, hogy gyors töltési sebességet biztosítson 7,5 W-os teljesítménnyel iPhone modellekhez, 10 W-os Samsung telefonokhoz és 15 W-ig a Google Pixel és LG modellekhez. Ez a töltőállvány kíméli az Ön idejét.
Egyszerűen hagyja a telefont az állványon, miközben indul útra, munka közben vagy lefekvés előtt.

Prémium dizájn alumínium bevonattal
Vékony, elegáns és praktikus. Elegáns dizájnjával, alumínium bevonattal és kompakt testével ez a vezeték nélküli töltőállvány jól illeszkedik bármilyen munka- vagy lakókörnyezetbe, és stílusosabbá teszi a teret. Az XC350 azt is lehetővé teszi, hogy telefontokkal töltse a telefonját (a tok ajánlott vastagsága nem haladja meg a 4 mm-t).

Túlmelegedés és túltöltés elleni védelem
Jobb félni, mint megijedni. Az XC350 minden lényeges védelemmel rendelkezik okostelefonja számára, és biztosítja a töltőpad biztonságos és tartós használatát. A túlmelegedés elleni védelem (OTP) biztosítja, hogy a készülék a maximális biztonságos hőmérsékleten belül működjön, megelőzve a kapcsolódó károkat. A túltöltés elleni védelem (OVP) célja az okostelefon akkumulátorának védelme.

Specifikáció

TípusWireless töltő
átlagos értékelés
0
0 értékelés alapján
Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Ajánlott termékek

    A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!