Logitech Zone True Wireless Headset Graphite Grey

  • Gyártói cikkszám: 985-001082
  • 24 hónap garancia
120 140 Ft
Kedvencekhez
Üzleteinkben az elektronikus fizetés mód kizárólag átutalással érhető el, bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.
Rendelésre
Külső beszállítónál készleten (1-2 munkanap)
Érdeklődj telefonon vagy e-mailben!
  • Frekvencia átvitel: 20Hz-20000 Hz
  • Hangrendszer: 2.0
  • Hatótávolság: 30 m
  • Mikrofon: Igen
Mobil headset, 2.0, 20Hz-20000Hz, Mikrofon, Wireless, Hatótáv:30m, Graphite

LOGITECH ZONE TRUE WIRELESS
Üzleti célra készült Bluetooth-fülhallgató zajszűrő mikrofonnal

TISZTA, INTERNETES ÉS MAGABIZTOS
Vigye be egyéni stílusát a videoértekezletekbe a Zone True Wireless Bluetooth-fülhallgatókkal.  A tanúsítvánnyal rendelkező zajszűrő mikrofon, aktív zajszűrés (ANC) és az átélést segítő hangzás ideális a zsúfolt munkahelyekre. Egyidejűleg kapcsolódhat számítógépéhez és okostelefonjához, majd testreszabhatja és vezérelheti fülhallgatóját a Logi Tune alkalmazással.

AZ ÖN HANGJA, KRISTÁLYTISZTÁN
A Zone True Wireless Bluetooth-fülhallgatóval a hangja kristálytisztán szólal meg, még zajos környezetben is. A fülhallgatónkénti három (összesen 6) mikrofon a fejlett nyalábformálási módszerek, a többszintű zajcsökkentés és a dinamikus jelfeldolgozás kombinációja révén választja el a felhasználó hangját az egyéb hangoktól. A legbelső mikrofon a csontvezetés útján érzékeli a felhasználó hangját, és ez a szélzaj kiszűrését segítő textillel kombinálva a környezettől függetlenül kiváló minőségű hangzást nyújt. Vezérelje kényelmesen a mikrofon erősítését a Logi Tune alkalmazással.

ZONE-NAL AZ ÖN VILÁGÁBA
A Zone True Wireless Bluetooth-fülhallgató kiváló hangminőséget nyújt. A hibrid aktív zajszűrés (ANC) kiszűri a zavaró zajokat, és segít összpontosítani a felhasználónak, miközben az átláthatósági üzemmód nagyon hasznos a csevegéshez és ahhoz, hogy halljon másokat és a forgalom zaját anélkül, hogy el kellene távolítania a fülhallgatót. A fülhallgató be- és kikapcsolásához használja a Logi Tune alkalmazást, vagy egyszerűen csak koppintson a fülhallgatóra. A nagy, 12 mm-es hangsugárzók testes basszushangokat adnak ki, teljessé téve a zenehallgatás élményét és élvezetét a teljes frekvenciatartományban.

KAPCSOLÓDJON HOZZÁNK. LEGYEN CSATLAKOZTATVA.
Csatlakoztassa a Zone True Wireless Bluetooth-fülhallgatót egyidejűleg számítógépéhez és okostelefonjához. A saját Bluetooth segítségével kapcsolódjon problémamentesen okostelefonjához a mellékelt USB-vevőegységgel, amelyet a számítógépbe kell dugni a rendkívül megbízható vezeték nélküli kapcsolat létrehozásához. A fejlett többpontos technika megkönnyíti a problémamentes váltást a két aktív hangforrás között, és hogy soha ne mulasszon el egy hívást sem.

A TE FÜLED. A TE STÍLUSOD.
A Zone True Wireless Bluetooth-fülhallgató esetében a termékek tervezésével kapcsolatos megszállottságunk az elegancia, az egyszerűség és a szakértelem gyönyörű megnyilvánulását fejezi ki, amely határozottan mutatja az Ön stílusát és személyiségét.  A két korszerű színben kapható vezeték nélküli fülhallgató a felvételen és azon kívül is elképesztően néz ki. Legjobb formáját hozva érezze magát magabiztosnak egy olyan kinézetű és formájú fülhallgatóval, amelyet Ön választott önmaga számára.

TÖKÉLETES ILLESZKEDÉS A JOBB HANGZÁS ÉRDEKÉBEN
A fül és a hozzá tartozó ember is sokféle formájú és méretű lehet. Lehet, hogy az Ön füle is kissé másfajta. A Zone True Wireless Bluetooth-fülhallgató cserélhető fülillesztékekkel kapható, hogy a füle méretéhez tökéletesen illeszkedő darabot választhasson az akusztikai teljesítmény és zajszűrés optimalizálásához. Évek óta finomítgatjuk a fülhallgató formáját és gyártását, saját módszerünkkel növelve a fülbeli kényelmet és illeszkedést.

ALKALMAZÁSON ALAPULÓ TESTRESZABÁS ÉS VEZÉRLÉS
A Zone True Wireless Bluetooth-fülhallgató egyszerű beállításához, vezérléséhez és testreszabásához nyissa meg a Logi Tune alkalmazást okostelefonján vagy számítógépén. Az elegánsan logikus irányítópultról kezelheti a némítást, tekintheti meg a töltöttségi állapotot és állíthatja az 5 sávos hangszínszabályzót – vagy választhatja az egyedi gyári beállítások egyikét.

TÁVVEZÉRLÉS A LOGITECH SYNC SEGÍTSÉGÉVEL
Az informatikai részleg távvezérelheti a Zone True Wireless Bluetooth-fülhallgatót a Logitech Sync, egy egyszerű böngészőalapú felület segítségével, amely megkönnyíti az egész vállalatra kiterjedő videóhasználat támogatását, miközben csökkenti a webhelyek felkeresésének és a hibajegyeknek a számát. A Logitech Sync biztonságos és méretezhető módszert kínál a távfelügyelethez és távoli eszközkezeléshez, ami leegyszerűsíti az olyan feladatokat, mint a belső vezérlőprogram frissítése és a funkciók engedélyezése.

MUNKÁRA KÉSZ
A Zone True Wireless Bluetooth-fülhallgató az elterjedt hívóalkalmazásokkal szinte minden platformon és operációs rendszeren használható. Az üzleti tanúsítványok közé tartozik a Microsoft Teams, a Google Meet és a Google Voice, Zoom-minősítéssel rendelkezik és használható a többi népszerű alkalmazással, amilyen a Cisco Webex, a BlueJeans és a GoToMeeting.

Specifikáció

Frekvencia átvitel20Hz-20000 Hz
Hangrendszer2.0
Hatótávolság30 m
MikrofonIgen
SzínGraphite
TípusMobil headset
WirelessIgen
átlagos értékelés
0
0 értékelés alapján
Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Ajánlott termékek

Mikrofon/Fülhallgató

Usams EP-43 Headset Black

  • Csatlakozó: USB-C
  • Frekvencia átvitel: 20Hz-20k Hz
  • Hangrendszer: 2.0
  • Impedancia: 32 Ohm
4 030 Ft
Kedvencekhez
Hangszóró

Creative Muvo Go Green

  • Hangrendszer: 2.0
  • Teljesítmény: 20 W
  • 1xRCA: Nem
  • 2xRCA: Nem
31 240 Ft
Kedvencekhez
    A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!