Számítástechnikai részleg:
+36 1 445 4161 +36 70 883 4000

Epson WorkForce DS-780N Lapadagolós Szkenner White

  • Gyártói cikkszám: B11B227401
  • 24 hónap garancia
népszerű
305 440 Ft
Kedvencekhez
Készlet
Érdeklődj telefonon vagy e-mailben!
A4, Lapadagolós szkenner, 600x600dpi, 296x212x217mm, 3,7kg, Duplex, USB 3.0, LAN

A tökéletes szkennelési megoldás elfoglalt munkacsoportoknak

A biztonságos és intelligens DS-780N egy kompakt hálózati szkenner, amely a dokumentumok gyors szkennelésével és hálózaton keresztüli megosztásával nagy mértékben felgyorsítja a munkafolyamatokat.

A nagy kapacitású, 100 lapos lapadagolóval, illetve a gyors, 45 lap/perc (90 oldal/perc) sebességű, színes, 300 dpi felbontású szkenneléssel azonnal megoszthatók és eltárolhatók a beolvasott fájlok. A DS-780N segít a kritikus információk kezelésében, javítja a munkafolyamatokat, illetve növeli a működési és feldolgozási hatékonyságot.


Biztonságos dokumentumfeldolgozás és hatékony adatkezelés

A több felhasználási ponton valódi hálózatkihasználási lehetőségeket nyújtó DS-780N szkennert kifejezetten olyan munkacsoportoknak terveztük, akiknek egy hatékony dokumentumszkennelési és -megosztási megoldásra van szükségük.

A Document Capture Pro Server Authentication Edition moduljának segítségével a rendszergazdák egyetlen helyről kezelhetik a különböző feladatokat a szkennelési munkaprofiloktól a felhasználói hozzáférési jogosultságokig. Ezt követően ezek a feladatok többféleképpen is elérhetők lesznek az eszköz érintőképernyős paneljén keresztül (pl. felhasználónév és jelszó, LDAP aktív könyvtár, azonosítókártyás bejelentkezés és PIN-kód), így biztosítva, hogy a megfelelő feladatok a megfelelő felhasználókhoz kerüljenek.


Interaktív érintőképernyő

Az interaktív, érintőképernyős kezelőpanellel képzés elvégzése nélkül, egyszerűen vezérelhető a DS-780N, és segítségével gondoskodhat arról, hogy a megfelelő munkák a megfelelő felhasználók számára azonnal és egyértelműen elérhetők legyenek. A kezelőpanel zárolásával biztosíthatja, hogy a munkákat ne tudják helyileg módosítani.


Az innovatív intelligens funkciók leegyszerűsítik a nagy darabszámú munkákat

Képek egyszerű beállítása szkennelés közben az Epson képjavító szoftverének kiegyenesítés és automatikus forgatás funkcióival. A vonalkód-felismerés és a zónaalapú OCR fejlett funkciók segítik a gyors dokumentumelválasztást és a fájlok egyszerűbb elnevezését.

Gyors és megbízható lapadagolás

Az intelligens funkciókkal (pl. aktív szétválasztógörgő-rendszer) megakadályozhatja a dokumentumok dupla adagolását, és ezzel időt takaríthat meg. A szkenner fedélzeti érzékelőinek köszönhetően a készülék minden papírlapot pontosan és a legkiválóbb minőségben fog beolvasni, illetve egyszerűbbé válik a papírhossz kézi megadása is.

Az aktív adagolórendszer első állomása az innovatív papírtálca, amellyel az oldalak még könnyebben beolvashatók. A tálca és a beolvasandó dokumentum közötti súrlódás csökkentésével a papír könnyebben áthalad az eszközön, így minimálisra csökken az adagolási hibák száma.

A dupla lapadagolás érzékelése azt jelenti, hogy a bonyolultabb papírok (pl. borítékok vagy post-it jegyzetekkel ellátott dokumentumok) kockázat nélkül, egyetlen gomb megérintésével szkennelhetők.


Epson speciális beolvasás

A nagyobb kihívást jelentő szkennelési követelmények és nagy teljesítményű környezetek esetében az Epson kétlépéses szkennelési folyamata másodpercek alatt képes rögzíteni és rendezni a dokumentumokat a speciális, a felhasználó által előre megadott paramétereknek köszönhetően. A TWAIN, ISIS és WIA meghajtóprogramokkal vagy a kiegészítő szoftverbővítményekkel probléma nélkül integrálhatja a rendszert kedvenc dokumentumkezelési rendszereibe, munkafolyamataiba és felhőszolgáltatásaiba:

Specifikáció

Maximális lapméretA4
Optikai felbontás600x600 dpi
Film-dia adapterNem
Fizikai méret296x212x217mm
Tömeg3,7 kg
DuplexIgen
USBUSB 3.0
WiFiNem
WiFi DirectNem
LANIgen
TípusLapadagolós szkenner
átlagos értékelés
0
0 értékelés alapján
Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Ajánlott termékek

Brother TN-243BK Black toner

  • Adatok: 1000 oldal, HL-L3210CW, HL-L3270CDW, DCP-L3510CDW, DCP-L3550CDW, MFC-L3730CDN, MFC-L3770CDW
17 440 Ft
Kedvencekhez
    A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!