Számítástechnikai részleg:
+36 1 445 4161 +36 70 883 4000

Epson WorkForce DS-770 Lapáthúzós Szkenner White

  • Gyártói cikkszám: B11B248401
  • 24 hónap garancia
népszerű
257 180 Ft
Kedvencekhez
Készlet
Érdeklődj telefonon vagy e-mailben!
A4, Lapáthúzós szkenner, 600x600dpi, 296x169x176mm, 3,6kg, Duplex, USB 3.0

Intelligens, kompakt lapadagolós szkenner sok dokumentum gyors és nagyon hatékony szkennelését lehetővé tévő innovatív funkciókkal.1

Fedezze fel a dokumentum-szkennelésben rejlő lehetőségeket

A gyors és intelligens DS-770 lapadagolós dokumentumszkennerideális választást jelent az üzleti dokumentumkezeléshez, mivel teljesítménye és sokoldalúsága világelső. A 300 dpi felbontással akár 45 lap/perces és 90 oldal/perces sebességű szkennelésre, és az automatikus dokumentumadagoló (ADF) segítségével egyszerre 100 lap kezelésére képes nagy teljesítményű, kompakt szkenner a nyomathordozó-kezelési lehetőségek széles választékát biztosítja, így lehetővé teszi az üzleti szempontból kritikus dokumentumok gyors rögzítését, indexelését, tárolását és megosztását.
A DS-770 a kritikus fontosságú információk feletti irányítás fenntartásával segíthet a vállalatnak az üzleti döntések minőségének, illetve a működés és a folyamatok hatékonyságának javításában.

Gyors, megbízható információfeldolgozás

A számos irodai és ügyfélkapcsolati folyamat hatékony automatizálására irányuló igénynek megfelelően a DS-770 szkennert arra tervezték, hogy gördülékenyebbé tegye a nyilvántartást, miközben kiváló biztonságot, megbízhatóságot és méretezhetőséget biztosít.
Ezeket a funkciókat a nagy sebességű, jó minőségű (300 dpi) képrögzítés egészíti ki. Ez az olyan képjavító funkcióknak köszönhető, mint például az automatikus vágás, az automatikus dőléskorrekció (fizikai él) és a színek elcsúszásának csökkentése, amelyek végrehajtásáért a nagy teljesítményű, beépített hardveres gyorsítással rendelkező kétmagos CPU felel.

Síkágyas szkenner konverziós készlet

Az opcionális síkágyas konverziós készletet kifejezetten úgy tervezték, hogy tökéletesen integrálható legyen a DS-770 szkennerhez, és kevesebb helyet foglal, mint egy hagyományos síkágyas szkenner. A konverziós készletnek köszönhetően nyomathordozók széles választékát szkennelheti hatékonyan, beleértve a levélbélyegeket, az útleveleket, a könyveket és egyéb dokumentumokat.

Nagy teljesítményű képalkotó technológia

Egyszerűen kiigazítja a képeket a szkennelés során az Epson képjavító szoftverével, amely dőléskorrekcióval és automatikus forgatási funkcióval rendelkezik. A vonalkód-felismerés és a zónaalapú OCR fejlett funkciók segítik a gyors dokumentumelválasztást és a fájlok egyszerűbb elnevezését.

Gyors és megbízható lapadagolás

Az olyan intelligens funkciók, mint az aktív elválasztó görgőrendszer, segítenek megakadályozni a bosszantó dupla lapadagolást, biztosítva azt, hogy minden lap pontosan be legyen szkennelve, és a legjobb minőségben kerüljön rögzítésre. A beépített ultrahangos érzékelők és a papírhosszúsági beállítások teljesen megbízható adatrögzítést biztosítanak.

Az aktív adagolórendszer középpontjában az innovatív papírtálca-kialakítás áll, amely megkönnyíti a szkennelést, mivel csökkenti a tálca és a szkennelt oldal közötti súrlódást. Ez lehetővé teszi, hogy a nyomathordozó sokkal könnyebben haladjon át az eszközön, és minimalizálja az adagolási hibák számát.
A dupla lapadagolás érzékelési funkció segítségével a kihívást jelentő nyomathordozók – például a borítékok vagy a post-it jegyzetekkel ellátott dokumentumok – is egyszerűen, gyorsan, egyetlen gombnyomással szkennelhetők.

Lassú mód

A kategóriában elsőként bevezetett lassú üzemmód csökkenti a görgők sebességét, hogy az olyan kényes adathordozókat, mint a gyűrött vagy sérülékeny dokumentumokat is nagy odafigyeléssel kezelje anélkül, hogy növelné a fájl méretét.
Automatikus szkennelés üzemmód
Az automatikus szkennelési mód azonnal elindul, amint a szkennerbe helyeznek egy papírlapot, a fizikai és a digitális folyamatokat egyszerre végzi el, így teszi lehetővé nagyszámú dokumentum feldolgozását kezelhető mennyiségben.

Hosszú dokumentum mód

Sokféle adathordozó szkennelése akár 6096 mm hosszúságig.

Automatikus hordozólap-felismerés

Amennyiben a dokumentum mérete nagyobb, mint A4, nem szokványos formájú, összehajlott vagy meggyűrődött, illetve, ha olyan fényképről vagy eredetiről van szó, amelynek nem szeretné megkockáztatni a megsérülését, azt egy hordozólap segítségével szekennelheti. Az intelligens funkciók biztosítják, hogy a szkenner azonnali felismerje a hordozólapot, így nincs szükség a beállítások módosítására, amivel értékes idő takarítható meg. A szkenner az A3 méretű dokumentumokat is azonnal felismeri, majd digitálisan összefűzi, így biztosítva minden alkalommal a kiváló minőséget.

Epson speciális beolvasás

A kihívást jelentő és nagy mennyiségeket feldolgozó szkennelési környezetekben az Epson kétlépéses beolvasási folyamata másodpercek alatt képes a dokumentumokat beolvasni és rendszerezni – hála a speciális, Ön által előre megadott beállításoknak. A TWAIN, ISIS és WIA, illetve egyéb szoftvermodulok zökkenőmentes integrációt biztosítanak kedvelt dokumentumkezelő rendszerébe, munkafolyamat-rendszerébe, illetve a felhőalapú szolgáltatásokba.

Specifikáció

Maximális lapméretA4
Optikai felbontás600x600 dpi
Film-dia adapterNem
Fizikai méret296x169x176mm
Tömeg3,6 kg
DuplexIgen
USBUSB 3.0
WiFiNem
WiFi DirectNem
LANNem
TípusLapáthúzós szkenner
átlagos értékelés
0
0 értékelés alapján
Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Ajánlott termékek

Epson T04B4 Yellow

  • Adatok: 4600 oldal, WorkForce Pro WF-C8690DWF, WF-C8690DWF, WF-C8690DTWFC, WF-C8610DWF, WF-C8190D3TWC, WF-C8
33 240 Ft
Kedvencekhez

Brother TN-2120 Black toner

  • Adatok: 2600 oldal, HL2140, HL2150N, HL2170W, DCP7030, DCP7040, DCP7045N, MFC7320, MFC7440N, MFC7840W
16 140 Ft
Kedvencekhez
    A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!